Wie zijn wij?

Café Chantant brengt de muziek van Ramses Shaffy en Liesbeth List. Daarnaast zijn er ook nummers van andere Nederlandstalige artiesten als Rob de Nijs, Willeke Alberti en Robert Long te horen. Deze kleinkunst muziek is kwalitatief van een hoog niveau en heeft prachtige teksten. De drie musici zingen alle drie en produceren een vol, orkestraal geluid, als een ‘Klein Metropole Orkest’.

Café Chantant zorgt voor een feest van herkenning bij de luisteraar! Denk aan nummers als  ‘Laat me’, ‘Pastorale’, ‘We zullen doorgaan’ en ‘Jan Klaassen’. Dus kom kijken bij een optreden!

Arjan Bruinsma

Zang, piano, componist en bandleider. Van huis uit klassiek geschoold. Vanaf de middelbare school ging hij in bands spelen en dat is nooit gestopt. Hij zat in tal van creatieve popbands. Hij bracht een cd uit met zijn band BRUUN, ‘Laten we dansen’, met Shaffy-achtige liedjes, te vinden op Spotify.
In het dagelijks leven is Arjan componist, audio editor en maker van reclametunes voor bedrijven, radio en TV bij het bedrijf Murekla.
Daarnaast is hij dirigent van Popkoor Trammelant in Tilburg en Popkoor Spektakel in Eindhoven. Hij zit ook achter de website Choir4all, die gezongen arrangementen verzorgt voor popkoren, waardoor men geen noten hoeft te kunnen lezen.

Janneke van Heeswijk

Zang, percussie en blokfluit. Janneke van Heeswijk is sinds 2003 als professioneel, veelzijdig muzikant actief. Een creatieve duizendpoot, want naast haar hoofdinstrument drums (afgestudeerd bij het conservatorium in Tilburg in 2003) zingt ze, speelt blokfluit, percussie, toetsen, akoestisch gitaar en basgitaar en is ze songwriter. Janneke toerde als zangeres en drumster enkele jaren met onder meer Frank Groothof en Veldhuis & Kemper. Zij maakte drie jaar deel uit van ‘De Efteling Parkband’ en speelt momenteel in diverse coverbands zoals Beatles By Girls, ABC Soundmachine (Pop Meets Cuba), Kissin’ The Girl, Backyard Roses en TR3AT. Met Backyard Roses is zij sinds mei 2021 te vinden in “Avonturenboerderij en park Molenwaard”. Zij bracht haar eigen albums uit onder de namen Grietje en JennyK.

Marjolein Kempen

Fluit en zang- Marjolein studeerde dwarsfluit Lichte Muziek aan het Brabants Conservatorium en voelt zich thuis in jazz, pop en latin-muziek. Zij speelde en maakte CD’s met oa Say No More, Soft Parade, Bots, Celeste en speelde op podia van Ahoy tot Paradiso.Ze is leider van een koor en een dames-blaaskapel en arrangeert daar ook voor. Naast Café Chantant speelt ze nu nog in Flor de Amor.